Vicevi o Policajcima
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:26 PM | Message # 16 |
VIP CLAN
|
Policajac zaustavlja autobus u kojem se nalazi 40 Jehovinih svedoka. Ulazi unutra i pita: • Šta je ovo? A vozač mu daje spisak s imenima putnika i kaže mu da su to Jehovini svedoci. Policajac pogleda u papir pa kaže: • Au! Taj Jehova mora da je nešto gadno zasrao.
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:26 PM | Message # 17 |
VIP CLAN
|
Dva policajca vrše uviđaj nakon teške prometne nesreće. Pita prvi: -"Gdje je noga?" Drugi odgovara:-"U njivi." Prvi:-"Gdje je ruka?" Drugi:-"U njivi." Prvi:-"Gdje je glava?" Drugi;-"Na asvaltu." Prvi:-"Jel se pise asvalt ili asfalt?" Drugi šutne glavu i kaže "U njivi !"
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:26 PM | Message # 18 |
VIP CLAN
|
Zaustavi pandur jednog vozaca da bi pogledao ispravnost vozila. Jel` rade brisaci? Vozac ukljuci brisace. Jel` rade kocnice. Vozac da gas i naglo zakoci. Jel` radi zmigavac? Vozac ukljuci zmigavac. Pandur poceo da belezi:radi-ne radi,radi-ne radi.
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:26 PM | Message # 19 |
VIP CLAN
|
Ide dete ulicom i sretne policajca -CIKO, CIKO CU TE POJEDEM.....to kaze dete POLICAJAC-BEZI BRE MALI NEMOJ DA JEDES GOVNA!
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:27 PM | Message # 20 |
VIP CLAN
|
Kako tri policajaca zavrcu sijalicu...? -Jedan sto sa sijalicom u ruci a ostala dvojica okrecu stoo...-
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:27 PM | Message # 21 |
VIP CLAN
|
Ide covjek ulico i sretne policajca kaze djesi milicajac i tako covjek seta rekne policajcu jedno 5 puta djesi cajac a policajac ce njemu nsam ja milicajac ja sam policajac a nisam ja budala da ti kazem mili
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:27 PM | Message # 22 |
VIP CLAN
|
Igraju plavusa i policajac u diskoteci i plavusa kaze: -Ovde je bas vruce mogli bi da ukjluce air condition.
Policajac: Moze to mi je omiljena grupa.
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:27 PM | Message # 23 |
VIP CLAN
|
Ulazi policajac u hotel i cuje buku iz wc-a ulazi on tamo i kaze:
- Ko je unutra -Zan Klod Van Dam Polocajac:Izkazite sva cetvorica
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:28 PM | Message # 24 |
VIP CLAN
|
Zaustavi policajac prolaznika i pita ga:
- Znate li vi mjesto gdije se okupljaju kriminalci? - Naravno da znam, ima jedna zgrada na Markovom trgu, tamo potražite. - Ma ne ti kriminalci, meni trebaju oni koje mogu pohvatat.
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:28 PM | Message # 25 |
VIP CLAN
|
Otišao policajac u neki grad,dodje u hotel i pita da li imaju jednokrevetnu sobu. Recepcionar odgovori da ima samo jedna dvokrevetna i u njoj jedan šumar.Policajac pristane na tu sobu,ali da ga probude u 5 sati ujutro. I tako recepcionar njega probudi,a policajac u mraku obuće šumarevo odelo. Izašao na ulicu i vidi da nešto nije uredu.... Udari se po glavi i kaže: -"A budale recepcionara,probudio šumara umjesto mene!"
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:28 PM | Message # 26 |
VIP CLAN
|
Vraca se jedan policajac sa ispita, i pita ga drugi policajac: -I kako je bilo? -Pretesko!!! -Pa, kakva su bila pitanja? Pocne mu objasnjavati: -1. Od cega je napravljen zlatni novcic? 2. Koji instrument svira Nero harmonikas?
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:28 PM | Message # 27 |
VIP CLAN
|
Policajac: • Ovo što vi vozite ne može se ni nazvati automobilom! Ciga vozač mu odgovara: • Pa rekao sam vam, zato i nemam vozačku dozvolu!
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:28 PM | Message # 28 |
VIP CLAN
|
Pita pijanac policajca: -De burazeru pogledaj koliko cvoruga imam na celu! -Dve!, kaze policajac. -Dobro je, to znaci da do kuce imam jos tri bandere!
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:28 PM | Message # 29 |
VIP CLAN
|
Voze se dva pandura patrolnim kolima i ispituju da li su kola ispravna. -Jel rade kocnice! Ovaj sto vozi, zakoci.... -Rade! -Jel rade brisaci! Vozac ukljuci brisace... -Rade! -Jel radi svetlo? Ukljuci svetlo... -Radi! -Jel radi migavac? Ukljuci migavac... -Radi...ne radi...radi...ne radi...
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:29 PM | Message # 30 |
VIP CLAN
|
Objasnjava nacelnik stanice svojim ljudima zadatak. "Naci cemo se ispred hotela "Bristol" tacno u 11:48h, a za one koji imaju digitalne satove to su dva pendreka, obrnuta stolica i Snjesko Bijelic".
|
|
|
|