Vicevi o Policajcima
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:22 PM | Message # 1 |
VIP CLAN
|
Svaki post moze sadrzati samo jedan vic
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:23 PM | Message # 2 |
VIP CLAN
|
ita jedan policajac drugog:
* Znaš li ti šta je to: ide šumom ne šušti, ide vodom ne žubori?
Ovaj malo razmišlja pa upita:
* Da nije zagonetka?
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:23 PM | Message # 3 |
VIP CLAN
|
ita jedan policajac drugog:
* Znaš li ti šta je to: ide šumom ne šušti, ide vodom ne žubori?
Ovaj malo razmišlja pa upita:
* Da nije zagonetka?
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:23 PM | Message # 4 |
VIP CLAN
|
Stoje tip i devojka u tramvaju i pričaju. Kaže on: • Jel' znaš koja je razlika između pandura i majmuna? Za nevolju, iza njega je stajao jedan policajac. • Ćuti budalo, vidiš da jedan stoji pored nas! - upozorava devojka svog drugara. Ali pandur da ispadne mangup, okrenuvši se, upita: • Pa dobro, reci, kakva je razlika? • Pa... nema razlike. - odgovori momak. • E pičkice... a ja mislio sad ćeš nešto da provališ.
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:23 PM | Message # 5 |
VIP CLAN
|
U nekom zatvoru došao novi policajac raditi kao čuvar. Upravnik ga upozorava o neposlušnosti zatvorenika. Na to će policajac:
- Ma nema problema šefe, tko ne sluša, ima da leti napolje!
Dođe plavuša u bus. Policajac se digne. Plavuša:
- Pravi ste menadžer.
Policajac:
- Hvala na Kontinentu.
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:23 PM | Message # 6 |
VIP CLAN
|
Trči klinac za pandurom: • Čiko, čiko, je li ovo vaš pendrek? • Nije, sine, ja sam moj izgubio! - odgovori pandur.
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:24 PM | Message # 7 |
VIP CLAN
|
de policajac štajgom, i naiđe na kurvu. Policajac: Gdje si krenula? Daj osobnu iskaznicu. Kurva: Nemam. Policajac: Imaš li putovnicu? Kurva: Nemam. Policajac: Pa imaš li nešto za identifikaciju? Kurva: Evo, imam ovo. I izvadi ogledalo. Policajac pogleda u ogledalo i kaže: - Izvini kolega nisam te prepoznao!
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:24 PM | Message # 8 |
VIP CLAN
|
Hoda policajac ulicom i spazi čoveka na balkonu kako guši zenu.-Hej vi gore! Jeste li normalni? Ubićete tu ženu!-Ma to mi je tašta! -vikne čovek.-Ma vidi staru što je žilava -odvrati policajac.
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:24 PM | Message # 9 |
VIP CLAN
|
Zaustavi policajac auto i kaže: - Gospodine, nije dozvoljeno držati psa na prednjem sjedištu. Vozač mu odgovori: - Pa to je plišani pas. Policajac : pasmina nije bitna!... :)))))))))
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:24 PM | Message # 10 |
VIP CLAN
|
puka cev za vodovod u stani i pozvali panduri instalatera zove sef jedno i kaze-vodi ovog u podrum vraca se pandur posle pola sata-SEFE SVE JE PRIZNAO samo se kune da su kljesta njegova sto je jos gore ovo je STVARAN DOGADJAJ
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:25 PM | Message # 11 |
VIP CLAN
|
Hodaju Mujo i Haso putem. Pita Mujo Hasu:
-Znaš li koja je razlika između policajca i magarca?
Pritom naiđe policajac i zaprijeti Muji pendrekom: ... -DA ČUJEM KOJA JE TO RAZLIKA?
Mujo sav prestrašen odgovara:
-Nikakva!
-I ja mislim da je nikakva! -odgovori policajac. :DDD
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:25 PM | Message # 12 |
VIP CLAN
|
dobar vic treca smena ulazi pandur go ko pistolj u stanicu kad nalece na sefa a ovja ga pita--sta radis to ludace sto si go isao sma na neku zuraju ---grupnjak kad ono tamo desetak cura i momaka ---ustaje glavna zenska i kaze ---ustjte svi--- i mi ustanemo posle toga kaze---sada sve devojke da se skinu--- i skinu se one posle kaze----sada svi mukarci da se skinu--- i poskidali se mi ---gasite svetla---a sada svi muski NA POSAO i evo sefe ja dosao
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:25 PM | Message # 13 |
VIP CLAN
|
Vozi Mujo auto i zaustavi ga policajac:
- Gospodine, molim vas prometnu i vozačku! ... A Mujo drekne:
- Vau, vau!
Preplaši se policajac i skoči u stranu, a Mujo ga smiruje:
- Ne boj se, vezan sam.
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:25 PM | Message # 14 |
VIP CLAN
|
Svađaju se dva pijanca na ulici.. Puši mi k.r..c! Puši ti meni! ma ti meni puši… prilazi pandur žurnim korakom i viče: Alo vas dvojica! Nemoj da vam ja popušim!
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Cetvrtak, 2012-10-18, 11:25 PM | Message # 15 |
VIP CLAN
|
dovodi pandur pingvina u stanicu kad naleti na sefa -sta je bre ovo covece -bio mi sunjiv sefe pa sam ga priveo- -ma bezi budalo vodi ga u zooloski vrt-kretenu- posle smene odlazi sef kuci sa posla kad nalece na pandura idalje sa pingvinom -pa zar ti nisam rekao da ga vodis u zovrt !!!!- -pa bili smo tamo sefe-sada ga vodim u bioskop-
|
|
|
|