Vicevi - Razno
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:08 PM | Message # 46 |
VIP CLAN
|
Stopira Piroćanac sa troje dece. Naiđe neki biznismen sa ogromnim džipom i sažali se. Kada je Piroćanac počeo da priča, ovaj mu reče: • Slušaj, ja vas Piroćance ne volim baš mnogo, nervira me kakvi ste i kako pričate, ali sam te povezao zbog dece. Ako do Beograda ne kažeš ni jednu reč daću ti 100 evra, a ako progovoriš ti meni 50. Piroćanac se složi. Krene biznismen da vozi 200 na sat, da uleće u krivine, u makaze... Ali Piroćanac ni da bekne. Kada su konačno stigli u Beograd, kaže mu biznismen: • Svaka čast evo ti tvojih 100 evra! Ali da mi kažeš kada ti je bilo najteže? • Kada mi je ispalo ono najmlađe!
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:08 PM | Message # 47 |
VIP CLAN
|
Ćerka: • Mama, idem sa dečkom u sobu. • Ok dušo, samo nemojte da radite nešto glupo! Ona i dečko ulaze u sobu. Posle nekog vremena ćerka krene da vrišti: • Baby, baby, baby, oooohhhh! Mama utrčava u sobu: • Šta radite to?! Ćerka: • Mamaaa, pa j****o se, izađi napolje!!! • O, hvala Bogu, mislila sam da slušate Džastina Bibera...
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:09 PM | Message # 48 |
VIP CLAN
|
raća se mladić kući, a njegova devojka plavuša sedi u fotelji i drži se za glavu. • Maco, šta je bilo? • Ma, pusti me, razbija me glava. • Pa što, dušo moja? • Celo prepodne sam slagala puzzle koje si mi kupio... • Kakve puzzle?! • Ma, one iz kutije na kojoj je naslikano pile! • E, daj, molim te, odmah da si ustala i vratila taj kornfleks u kutiju!
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:09 PM | Message # 49 |
VIP CLAN
|
Tuširaju se dve plavuše i jedna zamoli drugu: • Dodaj mi onaj šampon! • Pa imaš šampon pored sebe. • Da, ali na ovome piše da je za suvu kosu, a meni je kosa mokra.
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:09 PM | Message # 50 |
VIP CLAN
|
Zaljubljena žena pošalje sms, sa mnogo ljubavi, na mobilni telefon svog voljenog:
Ljubavi moja, ako spavaš, pošalji mi svoje snove, ako se smeješ, pošalji mi svoj osmeh, ako, pak, plačeš pošalji mi suze svoje. Ljubim te!
Muz odgovara:
Ljubavi moja, kenjam... šta `oces da ti pošaljem?
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:09 PM | Message # 51 |
VIP CLAN
|
Poceo Hitler da strelja ljude iz sela... Tako dodje do jedne devojcice i ona mu kaze: "Ciko, ja bih volela da malo duze zivim." On joj odgovori: "Dobro mala, stani na kraju reda."
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:09 PM | Message # 52 |
VIP CLAN
|
Rihanna: Oh, Nana, what's my name? Person: Why are you asking your granny what`s your name? Rihanna: Just shut up and drive! Person: But it's raining! Rihanna: Get under my umbrella! Person: Who do you think you are? Rihanna: The only girl in the world! Person: No, you are not! Rihanna: Oh, I love the way you lie...
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:10 PM | Message # 53 |
VIP CLAN
|
Kažu muškarci: "Žene, ne uzbuđujte se previše ako trčimo za vama ... Trčimo i za loptom i na kraju je ipak šutnemo..." Al' zato žene kažu: "Muškarci ne uzbuđujte se ako vam kažemo da smo zaljubljene u vas, zaljubimo se i u cipele pa nabavimo još 15 pari, onako za svaki slučaj...
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:10 PM | Message # 54 |
VIP CLAN
|
Ide lav džunglom i sretne lisicu: - "Ko je kralj životinja?" - "Ti, lave", odgovori lija. Sretne vuka: - "Ko je kralj životinja?" ...- "Ti lave", odgovori vuk. Sretne slona i upita ga: - "Ko je kralj životinja?" Slon se razbesni i surlom ..BAM.. BAM... izudara lava, a lav prokomentarisa: - "Dobro, dobro, nemoj da se ljutiš ako ne znaš
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:10 PM | Message # 55 |
VIP CLAN
|
Sede tako dva idiota za stolom i jedan deli bombone. • Jedna tebi, jedna meni! • Jedna tebi, jedna meni! • Jedna meni, jedna meni, jedna meni! Na to ga ovaj drugi zaustavi i kaže: • Čekaj malo, a tebi?
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:10 PM | Message # 56 |
VIP CLAN
|
Pita učiteljica Pericu: - "Koja je razlika između muškarca i žene?" Perica će na to: - "Pa vidite učiteljice, koji broj cipela nosite Vi?" - "38." - "A vaš muž?" - "42." - "Eto vidite, razlika je između nogu."
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:11 PM | Message # 57 |
VIP CLAN
|
Ide policajac ulicom i naiđe na plavušu. - Daj ličnu kartu! - Nemam! - Daj pasoš! - Nemam! - Pa, imaš li išta za identifikaciju? - Imam. Ogledalce.
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:11 PM | Message # 58 |
VIP CLAN
|
WILLIAM: Kate, mogu li te zvati Eva? KATE: Možeš, ali zašto? WILLIAM: Zato što si mi prva. KATE: OK, a mogu li ja tebe onda zvati Peugeot? WILLIAM: Možeš srećo, ali zašto? KATE: Zato što si ti meni 306
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:11 PM | Message # 59 |
VIP CLAN
|
Mali Indijanac pita oca: • Tata, zašto se seka zove Zelena Livada? • Zato što je začeta na livadi. • A zašto se bata zove Snežna Planina? • Zato što je začet na planini. • A tata, imam još jedno pitanje... • Pitaj, Puknuti Kurtonu!
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 10:11 PM | Message # 60 |
VIP CLAN
|
Šta je Federer pitao baba seru kad je posle drugog seta u meču sa Đokovićem zatražio pauzu za WC? • Kol'ko košta kad unutra plačem?
|
|
|
|