Vicevi - Razno
|
|
Sefica |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:52 PM | Message # 1 |
BLOKIRAN
|
U jednom postu mozete postaviti neogranicen broj viceva
Sefica je blokirana , od sada koristi novi NALOG -S3F1C4- .
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:54 PM | Message # 2 |
VIP CLAN
|
bump...zna se ko spama po ovakvim temama. Moram prva do 1000 posta. Pa da pocnemo sa vicevima.
Pre opeacije pacijent sav nervozan. Doktor ga pita: Sta ti je covece? A ovaj ce: Doktore ova mi je prva operacija Doktor: Pa mozes mislit, i meni je
Plavusa:
zasto plavusa lezi na ulici? zato sto se udvara lezecem policaju Very Happy
Razgovaraju 3 decaka: 1. kaze Moj brat je svestenik i kad ide ulicom svi ga zovu OCE 2. kaze Moj brate je kardinal i kad ide ulicom svi ga zovu EKSELENCIJO 3. sada misli sta da kaze, pa se seti Moj brat je 250kg i kad ide ulicom svi kazu ISUSE HRISTE
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:55 PM | Message # 3 |
VIP CLAN
|
Dve casne sestre su iz svog manastira krenule ka drugom sestrinskom manastiru. Jednu od kojih su, zbog njene preciznosti zvali Sestra Matematika ( SM) a drugu zbog razloznosti Sestra Logika ( SL). Noc je pocela da pada, a one su jos bile daleko od svog odredista. I to nije bila jedina nevolja koja im se najavljivala. -SL: Jesi li primetila da nas vec pola sata prai jedan muskarac? -SM: Da, pitam se sta hoce. -SL: Logicno je da hoce da nas siluje. -SM: O, Boze! Stici ce nas najkasnije za 15 minuta. Sta da radimo? -SL: Jedino sto mozemo je da koracamo brze. - i casne sestre ubrzase korak. -SM: Ne pomaze! -SL: Naravno da ne pomaze. I muskarac je poceo da koraca brze. -SM: Pa sta sad da radimo? Stici ce nas za manje od minut. -SL: Jedina logicna stvar je da se podelimo- ti podji na onu, a ja cu na ovu stranu. Ne moze obe da nas prati. Casne sestre su tako i uradile, a muskarac se odlucio da prati Sestru Logiku. Sesta Matematika se za neko vreme domogne sigurnosti manastirskih zidina, ali se uznemiri jer Sestra Logika nikako da pristigne, Konacno stize i Sestra Logika. -SM: Sestro Logiko, hvala Bogu da si stigla, Pricaj nam sta se desilo. -SL: Jedina logicna stvar koja se mogla desiti. Muskarac nije mogao da nas prati obe, pa se odlucio da prati mene, -SM: I sta se desilo, kazi, molim te! -SL: Logicno je, pocela sam da trcim koliko god sam brzo mogla. -SM: I onda? -SL: I muskarac je poceo da trci sto je brze mogao. -SM: I onda? -SL: Jedina logicna stvar koja se mogla desiti. -SM: O, Boze! I sta si onda uradila? -SL: Jedinu logicnu stvar koju sam mogla: zadigla sam haljine. -SM: O, Boze! I sta je uradio muskarac? -SL: Logicno, spustio je pantalone. -SM: O, Boze! I sta se onda desilo? -SL: Zar to nije logicno, Sestro Matematiko? Casna sestra sa zadignutim haljinama moze da trci brze nego muskarac sa spustenim pantalonama.
Zena ulazi u dvoriste, grebuci kola duz zida, i ulece u kuce. Nasloni se na vrata i koliko je grlo nosi, prodere se: - Dragi, pakuj kofere, dobila sam premiju na lutriji! - Oh, Boze, da se pakujem za more ili za planinu? - Gde god- rece ona- samo se gubi!!!!!!
Razgovaraju dva ogledala: - Vidis li ti sta? - Ne. A ti? - Ni ja. - Pa zasto onda ljudi toliko bulje u nas?
Decak ulece u sobu i kaze ocu: - Tata, na vratima je neki covek koji skuplja prilog za novi bazen. - Dobro sine, daj mu casu vode!!
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:56 PM | Message # 4 |
VIP CLAN
|
Napravili Rusi prvu perilicu za rublje i razmisljaju kako ce napraviti reklamu. Sjete se oni i snime reklamu kako ruskinje peru rublje na rijeci i u tom trenutku prolaze Kozaci, silaze s konja i s leca pocinju da ih karaju. Ruskinje pocnu da se deru: - Jebu nas! Jebu nas! U tom trenutku prekida se reklama i spiker kaze: - Jebace vas i dalje ako ne kupite nase perilice!
--------------------------------------------- Dosao seljak na poljoprivredni sajam i kupio stroj za muznju krava. Kad je vidio kako stroj radi, on odluci ugurati u njega svoju kitu kako bi ga stroj zadovoljio. I tako njega stroj zadovolji prvi put, pa drugi put. Seljaku dosadi, pa uzme upute da vidi kako se stroj iskljucuje, a tamo pise: Automatski se iskljucuje nakon 10 litara...
--------------------------------------------- Ide Haso putem i na jednoj raskrsnici sretne Muju. - Zdravo Mujo, sta ima, rece Haso. - Nista, eto postao sam prorok. - Kako prorok Mujo, nista ti ne vjerujem. - Dobro Haso, vidjeces sad: za dva minuta ce se na ovoj raskrsnici dogoditi sudar, rece Mujo. I stvarno, poslije dva minuta sudarise se dva automobila. - Auuu Mujo, pa moras i mene nauciti da budem prorok. - Ne mogu te uciti Haso, tesko je to. - Moras Mujo, ako si mi drug. - Ne mogu Haso, dugo ce trajati. - Neka traje kolko treba, samo me nauci. - Dobro Haso, ali da znas da ce te boljeti. - Nema veze, rece Haso. - Poci za mnom, rece Mujo. Povede Mujo Hasu u obliznji sumarak, stade pored jednog drveta i rece: - Prici Haso ovom drvetu. Haso price. - Skini hlace i gace. Haso skide. - Sad se nagni i uhvati rukama stablo. Haso poslusa. Mujo poce otkopcavati svoje hlace, na sto ce Haso: -Bogami Mujo, pa ti ces mene jebati! - Eto vidis Haso, vec si postao prorok.
--------------------------------------------- MENJAM TRABANTA SA KUKOM ZA FICU SA KUKOM. SIFRA:KUKU MENI KUKU TEBI
MENJAM SLOGIRANOG DEDU ZA DRUGE VRSTE NEKRETNINA
MENJAM GACE - REDOVNO
POTREBNA SEKRETARICA SLOBODNIH SHVATANJA,TOPLI OEROG OBEZBEDJEN
--------------------------------------------- PITAJU CIGU KAKVU BI ZENU HTEO DA IMA A CIGA ODGOVORI: PARANORMALNU. A ZASTO PARANORMALNU? PA DA IMA PARE A DA JE NORMALNA.
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:56 PM | Message # 5 |
VIP CLAN
|
Cetiri kolege razgovaraju u kafani... - Moj sin je gradjevinar, ima firmu, dobro mu ide, kupio je sve sto mu je potrebno i jos pomaze drugima, jednom siromasnom prijatelju je besplatno izgradio kucu. - Moj sin se bavi prodajom automobila, ima veliki salon, dobro mu ide, ima sve sto mu je potrebno i takodje pomaze prijateljima. Eto, bas je ovih dana jednom siromasnom prijatelju poklonio novi MERCEDES. - Moj sin je broker na berzi, kupuje i prodaje akcije, dobro mu ide, ne zna sta ce s parama, evo bas je pre neki dan jednom siromasnom prijatelju poklonio 50.000 dolara. - Moj sin je homoseksualac i igra u jednom gej baru. Dobro mu ide, samo proslog meseca je dobio kucu, Mercedes i 50.000 dolara....
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:56 PM | Message # 6 |
VIP CLAN
|
Obilazio Tito posle rata sumadiju i ugledao seljaka kako ore sa volovima i drvenim plugom.Naredi on svojima da tom coveku kupe traktor sa svim mogucim priključcima,a kad je seljak cuo to radosno progovori: -Izvinite,gospodine,a kome da zahvalim za tako lep poklon? A Tito ce: -Onome za koga si se borio u ratu. A seljak poce da se vajka: -Joj,izvini,Drazo,nisam te prepoznao bez brade!
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:56 PM | Message # 7 |
VIP CLAN
|
Fejsu naš, koji si na netu, da se sveti ime Tvoje, da dođe carstvo Tvoje, da bude volja Tvoja na Mozili kao i na Guglu, Čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikejšnse naše kao što i mi opraštamo frendovima našim. Blagoslovi onog ko ulazi na moj profil, uvedi nas u grupe i izbavi nas od Hajda, Enter!
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:57 PM | Message # 8 |
VIP CLAN
|
Dodje jedan covjek u gostionu i kaže: -"Decki, znam jedan novi vic o policajcima!" Tip koji je sjedio sam za stolom ustane se i kaže: ...-"Hej! Jel' ti znaš da sam ja policajac?" -"Ne brini, tebi cu vic dvaput ispricati."
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:57 PM | Message # 9 |
VIP CLAN
|
dosao Hrvat u Srbiju i odluci pojesti pizzu.dođe konobar i pita Hrvata sto ce? Ovaj odluci govoriti ekavicom,da ga ne prepozna i kaže: -Jednu mešanu. A konobar njemu:-Čuj,jesi li ti Hrvat ? -pa kako znaš!!??-iznenađeno će gost??? ...Ma nije mešana nego konbinovana,prijatelju !!!
ahahahahahahaahahah
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:57 PM | Message # 10 |
VIP CLAN
|
Sedi zeka sav jadan za šankom a pred njim krigla piva. Naiđe dabar i krene malo da ga podjebava. Zeka ne odgovara na provokacije nego samo bulji u pivo. Reši dabar da to iskoristi i da zajebe zeca pa mu uzme pivo i popije naiskap! Zeka će na to dabru (tužnim glasom): • A u pičku materinu! Danas mi je stvarno jebeno loš dan! Ništa mi ne ide od ruke! Prvo probam pištoljem - nema metaka! Krenem da se obesim - pukne konopac! Zadnjim parama kupim pivo, stavim otrov u njega... i nećeš verovati, nestade mi ispred nosa!
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:57 PM | Message # 11 |
VIP CLAN
|
Prijateljstvo među muškarcima: Jednu noć suprug nije došao kući i supruga ga je upitala gdje je spavao, a on joj odgovori da je spavao kod jednog prijatelja. Supruga je nazvala deset njegovih najboljih prijatelja...osmorica su potvrdila da je spavao kod njih, a dvojica da je još uvijek tamo.
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:58 PM | Message # 12 |
VIP CLAN
|
Prijateljstvo među muškarcima: Jednu noć suprug nije došao kući i supruga ga je upitala gdje je spavao, a on joj odgovori da je spavao kod jednog prijatelja. Supruga je nazvala deset njegovih najboljih prijatelja...osmorica su potvrdila da je spavao kod njih, a dvojica da je još uvijek tamo.
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:58 PM | Message # 13 |
VIP CLAN
|
Sva deca u razredu se slikala za grupnu sliku i uciteljica ih uverava posle da kupe sliku... - Deco pomislite samo za dvadeset godina kad budete gledali sliku... recicete ovo je Sonja, a vidi Vlada, on je pravnik, ona je doktor... A tihi glasic iz pozadine dobaci: - A ovo je uciteljica, ona je mrtva...
--------------------------------------------- Sahrani čovek ženu, obavi sve na groblju i dođe kući. Kad uđe u kuću nebo se provali, počne pljusak, munje i gromovi... Pogleda čovek u nebo i reče: - Znači, stigla je!!!
-----------------------------------------------------------
Sahrana, tuzna povorka krece, posle pedesetak metara padne venac sa sanduka,sagne se neka baba da ga podigne, a deda iza nje ce - sta je baba, bidermajer?!
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:58 PM | Message # 14 |
VIP CLAN
|
Učili Mujo i Haso da skaču padobranom. Na prvom praktičnom skoku, instruktor im objasni kako da otvore padobran: Prva ručica je za otvaranje, a druga je rezervna, u slučaju da se padobran ne otvori. Prvo je došao red na Hasu. On skoči i nakon što je povukao ručicu, padobran se otvori. Nakon toga i Mujo skoči, međutim, obe ručice puknu, tako da on projuri pored Hase. A Haso će na to, skidajući padobran: A ti bi da se trkaš?
|
|
|
|
mallaMaja |
Date: Petak, 2012-11-02, 9:59 PM | Message # 15 |
VIP CLAN
|
U autu su Srbin,Hrvat i Bosanac,tko vozi? -murja
--------------------------------------------- Vrati se ciga kuci s posla i kaze: -djeco,danas mijenjate gace A djeca sva sretna. .HUUURAAA,JEEE Ciga: -ti sa njim,ti sa njim,ti sa njim
--------------------------------------------- Razgovaraju cetkica za zube i rola wc papira. Cetkica:Ponekad mi se cini da imam najgori posao od svih. Rola wc papira:Kako da ne!
|
|
|
|